Huisarts Robert Mol

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Robert Mol en woon nu al 30 jaar in Maastricht. Ik ga ervan uit dat ik mijn vak beheers, goede opleiding heb gehad. Zelf heb ik nog diverse jaren in ziekenhuizen gewerkt wat mij extra veel ervaring en routine heeft opgeleverd. Wat ik belangrijk vind als huisarts en voor u als patiënt is dat ik goed hoor en luister wat uw probleem of vraag is, en daar een hulp of steun in kan betekenen voor u. En, dat ik een verbindende rol kan spelen in een tijd waar er veel artsen zijn die maar naar een klein deel van de mens kijken. Huisarts+; Dat is mijn passie.

Verder heb ik 3 heerlijke zonen die snel groter worden waar ik veel van geniet. Ik hou van sporten zoals fietsen, tennissen en voetballen, dat laatste vooral met mijn jongens. Lekker koken, op de Maastrichtse markt spullen kopen, en in de tuin rommelen vind ik ook heerlijke ontspanning. En veel van de wereld zien, reizen.

Ik voel me bevoorrecht om u in goede en slechte tijden te mogen begeleiden en zorg voor u te dragen.

BIG: 89040574401