Categorieën
Nieuws

Welke enthousiaste doktersassistente komt ons team versterken?

Huisartspraktijk Mol is een moderne huisartspraktijk en is onderdeel van Zorgpark Scharn. De praktijk heeft een laagdrempelig karakter waarbij persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. In het kleinschalige team werken naast de huisarts en vaste waarnemend huisarts nog 1 doktersassistente, 2 praktijkondersteuners (somatiek en GGZ) en een praktijkmanager. Voor meer informatie over de praktijk kijk op onze website: https://huisartspraktijkmol.nl/

Ter versterking van ons team zoeken wij per september 2024 een 

Doktersassistente (m/v)
Voor 23 – 27 uur per week

Wat ga je doen?
Als doktersassistente ben je het aanspreekpunt voor de patiënten, via de telefoon en balie. Je bent zogezegd het visitekaartje van onze praktijk. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Je houdt je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige praktijk ondersteunende taken. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden. Bij ons is de doktersassistente de spil waar de zorg om draait!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gediplomeerde doktersassistente. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken (aangezien de doktersassistentes elkaar afwisselen en je dus alleen werkt), flexibel en sociaal vaardig bent. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om samen met ons team te zorgen voor optimale en patiëntvriendelijke huisartsenzorg. Voor ons staat werkplezier voorop. Je hebt ervaring met computersystemen, bij voorkeur Tetra HIS. Werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een fijn team met een prettige werksfeer. Een arbeidsovereen-komst voor bepaalde tijd en bij goed functioneren zal het contract worden verlengd. De honorering sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg. Een combinatie met werkzaamheden/uren bij een andere huisartsenpraktijk behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met Maryse Vissers (praktijkmanager), tel. 06-13 39 95 34 of op onderstaand e-mailadres. Je kunt je motivatiebrief incl. CV richten aan: maryse.vissers@zio.nl